
Even voorstellen
Mijn naam is Sandro en ik ben reeds 11 jaar werkzaam in de horeca.
Van jongs af aan heb ik al affiniteit met de horeca en wist ik dat ik hier voor altijd mee verbonden zal worden.
Nadat dat ik mijn opleiding aan De Rooi Pannen in Tilburg heb afgerond heb ik mij verder verdiept in wijn en hier mijn WSET 2 diploma in gehaald.
Ook heb ik het altijd leuk en uitdagend gevonden om collega’s te ondersteunen bij school en hen horeca aspecten aan te leren, als gevolg hiervan ben ik een erkende leermeester.
Ik heb veelal in horecazaken in omgeving Den Bosch en Vught gewerkt, zoals Zoetelief, Taste bij Dirk, ‘t Misverstant en Brasserie 155.
Ook heb ik nog een tussenstop mogen maken bij Finch Gastrobar in Oss.
Verder heb ik langere tijd als freelancer in de horeca gewerkt, bij bijvoorbeeld restaurant Wiesen*.
Nu wil ik mijn ervaringen ook bij u thuis laten zien.
Door een fijn verzorgde lunch of diner bij u te creëren. Alle verschillende soorten gastronomische ervaringen zijn mogelijk, event catering, een barbecue, walking dinner of zakelijk diner op locatie in het buitenland.
Samen met mijn team kom ik graag op locatie koken bij u, en zorg ik dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.
Een restaurant ervaring, maar dan bij u thuis.
Hopelijk tot snel!